Kibeszélő - kártyajáték

Kommunikációt, EQ-t fejlesztő kártyacsomag.
Több témakört ölel fel a kártyák tartalma: Konfliktuskezelés, stresszoldás, társas kapcsolatok, önismeret, képzelet - ezek mind fontosak a kommunikációban, az emberi kapcsolatok építésében. A kártyákon az adott témához kapcsolódó kérdések segítik a beszélgetést, lehetőséget adva arra, hogy a lehető legmélyebben ki lehessen vesézni az olvasottakat, és gondolkodásra késztesse a kártya használóját.A kártyák használata 6 éves kortól ajánlott, utána nincs felső korhatár, hiszen beszélgetni mindig jó.
Többféle módon lehet a kártyákat használni, íme néhány ötlet (a teljesség igénye nélkül):

1. Húzz egy kártyát önmagadnak a reggeli kávé vagy tea mellé, és gondolkodj el rajta. Válaszold meg magadnak a kérdéseket, ismerd meg jobban és mélyebben belső világodat, és találd meg a számodra örömöt hozó új választásaidat.
2. Pároddal/gyermekeiddel/szüleiddel időnként húzzatok 1-1 lapot, és beszéljetek magatokról egymásnak a kihúzott kártya tartalmáról. Ha mindketten jól kibeszéltétek magatokat, cseréljétek el a lapokat, és adjatok lehetőséget a másiknak is a vélemény nyilvánításra.
3. Baráti társaságban hasonlóképpen járhattok el: mindenki húz egy lapot, és beszél róla. A kártyákon szereplő kérdések segítségével könnyen megtalálhatod a válaszaidat, de további kérdéseket is feltehettek egymásnak. Ha a kör véget ért, húzhattok új lapokat, vagy körbe adhatjátok a már kihúzott kártyákat, és folytathatjátok a beszélgetést.
4. Társaságban 1 lapot húztok, és mindenki beszél ugyanarról a témáról. Jobban megismerhetitek egymást, és mobiltelefon nyomkodás helyett egymáshoz tudtok kapcsolódni.
5. Vidd magaddal a kártyapaklit étterembe, utazásra, és amíg az ételre vártok, vagy épp álltok a dugóban, használjátok a kártyákat mobiltelefon nyomkodása helyett. Kapcsolódjatok egymáshoz, ismerkedjetek, nevessetek, szórakozzatok - gyerekeitekre, barátaitokra, szüleitekre, testvéreitekre hangolódva.
6. Ha terapeuta vagy, használd a kártyákat az érzelmek feltárására, beazonosítására a munkád során. Úgyis tudod, hogy pontosan azt a kártyát fogja húzni a vendéged, amire éppen akkor a legnagyobb szüksége van.

4 500 Ft